Ultimul Mastermind de grup din 2022!

Mastermind S.O.S. Vreau claritate!

Ți se potrivește acest program de grup dacă:

Imaginează-ți că planifici să pleci într-o excursie pentru a profita de această vreme frumoasă de toamnă.

Urci în mașină și constați că parbrizul este plin de noroi.

Care este primul lucru pe care ar trebui să îl faci?
Să semnalizezi plecarea de pe loc?
Să pornești spre destinația aleasă?
Să discuți despre cât de frumos va fi când ajungi?

Aceste planuri sună bine, însă în primul rând ce ai de făcut este să cureți parbrizul din fața ta. Oricât de frumoasă ar fi destinația, oricât de reușit ar fi planul, întâi de toate ai nevoie de CLARITATE.

Pentru a avea o toamnă diferită, nu sunt suficiente planurile și simplele schimbări de comportament, ai nevoie de claritate din interior spre exterior, altfel sunt schimbări care pur și simplu nu țin. Ai trăit-o și tu, nu? Ai nevoie de:

Am creat acest mastermind pentru că ani de zile am trăit în haos, neclaritate, ambiguitate și orice venea spre mine era bine, pentru că eu nu știam cine sunt, ce vreau și ce am nevoie să fac pentru a-mi atinge obiectivele și pentru a renunța la ce mă ține ca o piatră de moară.

De cand trăiesc intenționat, mi-am dat demisia și din propria mea frustrare transformată în claritate, am creat un business de coaching&programe de grup (mastermind), prin care vreau să ajut alți oameni să obțină claritate. Eu am căutat-o 10 ani de zile, tu o ai la un click distanță.

*După plată, vei fi contactat pentru alegerea intervalului orar preferat (dimineața sau seara) și pentru datele de facturare.

După facilitarea a mai mult de 50 de grupe de mastermind, peste 300 de ore de lucru în coaching, feedback-uri de la clienți, îmbunătățiri constante, munca cu consultanți de top, am concentrat în acest mastermind elementele esențiale care te vor ajuta să obții claritate în viața personală și profesională!

Ce obții din participarea la acest mastermind?

Sunt disponibile 14
de locuri.

Durată Mastermind:
6 săptămâni.

Întâlnirile vor avea loc
pe platforma Zoom.

Suport permanent
pe WhatsApp.

*După plată, vei fi contactat pentru alegerea intervalului orar preferat (dimineața sau seara) și pentru datele de facturare.

Oare am pomenit și de BONUSURI?

Te întrebi care sunt avantajele participării la un mastermind de grup?

*După plată, vei fi contactat pentru alegerea intervalului orar preferat (dimineața sau seara) și pentru datele de facturare

Quick Solutions - 299lei

O SESIUNE DE 60 DE MINUTE

*Plata se va face prin Transfer Bancar.
*În câteva ore după plasarea comenzii vei primi un email cu factura!