Claritate – Programul de coaching 1 la 1 – Ariana Tutac

Programul de coaching 1 la 1 care te sprijină să faci trecerea de la COPLEȘIRE la DIRECȚIE în doar 12 săptămâni

Claritate

Pentru antreprenorii, profesioniștii și corporatiștii care vor să facă o schimbare semnificativă în viața lor pentru a avea mai mult echilibru, progres și satisfacție în tot ceea ce fac în acord cu valorile lor.

Mai 2024- Iulie 2024

Acționează asupra vieții tale, indiferent cât de încâlcită este în acest moment, atât pe plan personal, cât și profesional, într-un proces intens de 12 săptămâni.

Găsești soluții personalizate la provocările tale, prin propriile tale conștientizări cu o persoană obiectivă claritate în gânduri, în programul tău, în relațiile tale, în carieră sau în business, în doar 12 săptămâni.

Un program susținut de Ariana Tuțac, Personal & Business Coach acreditat și Doctor în management cu +600 de ore de coaching.

ÎNSCRIE-TE PENTRU O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ

Îți ofer o sesiune de coaching gratuită de 30 minute pentru a descoperi dacă acest proces este pentru tine și dacă rezonezi cu ceea ce-ți propun.

Perioada de desfășurare: Mai - Iulie 2024

Durată program:
12 săptămâni.

Întâlnirile vor avea loc
pe platforma Zoom.

Perioada în care se desfășoară sesiunile de coaching pe Zoom și în care primești ghidaj personalizat este de 12 săptămâni, dar vei primi o bibliografie personalizată și o serie de instrumente eficiente la care ai acces pe viață.

Cei care se înscriu în program până în data de 30 mai
primesc automat 7 BONUSURI EXCLUSIVE

BONUS EXCLUSIV #1
 Webinarul înregistrat: ”S.O.S Mi-e teamă să spun NU”;
BONUS EXCLUSIV #2
 Mini-curs video ”4 ponturi pentru primii pași de productivitate”;
BONUS EXCLUSIV #3
 Suport permanent din partea mea pe WhatsApp;
BONUS EXCLUSIV #4
Un planificator extrem de util pentru a-ți organiza activitatea zilnică;
BONUS EXCLUSIV #5
Bibliografie personalizată (cărți, podcasturi etc) – pe parcursul procesului nostru, pe baza temelor, îți voi face recomandari pentru a crește intenționat în ariile pe care lucrăm in coaching;
BONUS EXCLUSIV #6
O serie de materiale și teste ajutătoare extrem de utile în procesul de obținere a clarității.

Primești ghidaj săptămână de săptămână și evaluăm în fiecare sesiune progresul pe care îl faci spre obiectivele tale.

Știu ce gândești: sună bine, dar oare o fi real? Hai să vezi ce spun alți oameni care au lucrat cu mine:

90% din antreprenori și angajați recunosc că au nevoie de CLARITATE în gândire, în stabilirea priorităților și gestionarea timpului pentru a avea succes în business sau în carieră. Problema este că nu știu de unde să înceapă și cum să găsească CLARITATEA.

0 %!!!

Acestea sunt câteva dintre problemele cu care se confruntă în general orice antreprenor sau angajat atunci când vine vorba de gestionarea business-ului, a carierei și a vieții personale.

Fie a acumulat multe cunoștințe, dar nu știe ce să facă cu ele, fie nu reușește să prioritizeze obiectivele și sarcinile zilnice și, astfel, nu poate rămâne focalizat pe ceea ce contează cu adevărat, fie se confruntă cu lipsa motivației și a timpului.

Însă, în toate aceste situații, în business, în carieră, dar și în viața de zi cu zi, pentru a obține tot ce îți dorești, de la sănătate și pace la bani și liniște, ai nevoie de CLARITATE.

Și nu o spun doar eu, ci cei peste 800 de antreprenori, angajați și tineri profesioniști care au experimentat exercițiul meu de coaching, Pauza de Claritate.

Dacă nu obții claritate cu privire la principiile tale de viață, la valori și priorități, din care decurge orice decizie, nu vei putea obține niciodată ceea ce îți dorești. Necunoscând destinația, cum ai putea alege traseul corect?

Nu-ți permiți să mai pierzi timp și bani îndoindu-te de tine și de abilitățile tale, procrastinând, gestionând haotic viața, cariera sau afacerea ta, fără niște obiective clare și un plan de acțiune concret.

A avea CLARITATE în gândire este mai important decât orice altă abilitate. 

Poți să muncești non-stop, să te chinui, să citești cărți, să dormi tot mai puțin, soluția nu este mai mult ci mai bine. Să te oprești ți să te uiți la viața ta.

Așadar, dacă vrei să înveți cum să-ți pui CLARITATE în gânduri, în viață, în carieră sau în business și să-ți îndeplinești obiectivele în doar 12 săptămâni prin metoda mea unică de coaching, te aștept cu drag în programul CLARITATE.


Și asta nu e tot…

Acest program te va ajuta să-ți recuperezi investiția de zeci sau chiar sute de ori!

Creșterea ta personală este cea mai bună investiție pe care o poți face. Poate sună clișeic, dar fix așa este!

GÂNDEȘTE-TE UN PIC…  dacă o singură conștientizare sau o singură informație primită în program te ajută să obții o promovare, un job mai bine plătit sau să câștigi un nou contract, nu doar că ți-ai scos banii pe program, dar în următoarele luni ești deja cu mult pe plus. Și nu e vorba doar de bani, orice investiție în tine se întoarce și asupra familiei tale.

Ce zici? Nu merită?

CLARITATE este pentru tine dacă:

Fie că ești la început de drum sau ai deja o companie de ceva ani buni, acest program te va ajuta să obții claritate în setarea direcției de dezvoltare și a obiectivelor de business, gestionarea activităților tale zilnice, dar și a timpului, cea mai valoroasă resursă a ta. Vei învăța să-ți prioritizezi activitățile și să te focusezi pe ceea ce vrei să obții, eliminând haosul și dezordinea din afacerea și din viața ta.

Astfel, vei deveni mai eficient, mai motivat și mai împlinit. Toate acestea fără stres și timp pierdut și fără să riști să ajungi la burnout.

Acest program este extrem de util atât pentru tine, cât și pentru alte persoane din conducerea companiei tale.

Fie că lucrezi într-o firmă mică sau într-o multinațională, vei găsi claritatea de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți viața personală și stima de sine, vei fi mai împlinit la locul de muncă și vei ști cum să identifici și să profiți de oportunitățile în carieră.

Astfel, vei putea obține acel echilibru între viața profesională și cea personală la care visezi deja de multă vreme.

Dacă ești deja specialist în domeniul tău de activitate sau vrei să devii unul, acest program te va echipa cu toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți găsi calea ta unică spre succesul definit de tine. Vei identifica locul în care te afli în acest moment, prioritățile din fiecare domeniu al vieții tale, dar și pașii concreți de urmat de la o săptămână la alta. Practic, vei avea în permanență un ghid care să te motiveze și să te călăuzează pe drumul cel bun.

Astfel, vei descoperi că realizarea profesională și liniștea interioară nu sunt doar niște vise îndepărtate, ci pot fi atinse mai devreme decât crezi.

Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi suport personalizat în cele mai bune condiții!

ÎNSCRIE-TE PENTRU O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ

Îți ofer o sesiune de coaching gratuită de 30 minute pentru a descoperi dacă acest proces este pentru tine și dacă rezonezi cu ceea ce-ți propun.

Perioada de desfășurare: Mai - Iulie 2024

Durată Program:
12 săptămâni.

Întâlnirile vor avea loc
pe platforma Zoom.

10 motive pentru care să te înscrii în CLARITATE

,,Nu există pe lume o ocupație mai nobilă, decât să ajuți un om să reușească."
Alan Loy McGinnis...

Cel mai bun lucru pe care am putut să-l fac... a fost să investesc timp și energie în a-mi defini propria misiune.

Cum am ajuns eu, o fostă elevă de liceu mediocră care se ruga de profesoara de informatică să îi dea 5 în teză, să ajut astăzi oamenii să-și atingă obiectivele și să obțină claritate în viață, în carieră sau în business?

Pentru mine a fost o revelație când am realizat că nu mă aflam în mediul potrivit, profilul meu era complet altul. Atunci a început căutarea misiunii mele. Și așa am ajuns din eleva mediocră să obțin bursă la facultate de la licență până la doctorat.

Al doilea moment de cumpănă a fost acela în care am luat decizia de a renunța la statutul de angajat și a nu mă reîntoarce la jobul meu călduț din multinațională, după cei doi ani de concediu de maternitate.

Faptul că mi-am luat o pauză și mi-am pus claritate în gânduri și în ceea ce voiam să fac în carieră m-a ajutat să devin omul fericit și împlinit de astăzi. Îi sunt recunoscatoare lui Dumnezeu pentru tot acest proces și pentru binecuvântarea de a putea ajuta oamenii.

Azi sunt Personal & Business Coach cu 600 de ore de coaching și +50 de grupe de mastermind și am un doctorat în management.


Motivul pentru care mă ridic cu drag din pat zilnic este să ajut oamenii să nu mai bâjbâie în haos și neclaritate cum am făcut eu ani de zile, ci să își clarifice aspecte legate de viață, carieră și business, sau cum ar zice o clientă: ,,tu spune-i cum vrei, pe mine mă interesează că am rezultate". 😅

Așadar, după ani întregi în care am lucrat 1 la 1 cu clienți din domenii diverse și i-am ajutat să-și atingă obiectivele în toate ariile vieții lor, am pus la punct o metodă unică de coaching. Iar toată experiența acumulată de-a lungul timpului, am pus-o în programul CLARITATE.

Cum funcționează Programul?

1.În fiecare săptămână vom avea câte o ședință de coaching pe Zoom
Pe lângă cele 12 sesiuni săptămânale, vei primi și o serie de instrumente și o bibliotecă virtuală personalizată, care te vor ajuta să înțelegi și să aplici procesul dezvoltat de mine.

2.Vei primi suport permanent de la mine pe Whatsapp
Încă de la prima sesiune vei avea clar în minte tot procesul și vei începe să aplici cele învățate. Vei primi suport permanent de la mine pe Whatsapp, astfel încât să fii sigur în orice moment că ești pe drumul cel bun.

2.După cele 12 săptămâni de coaching vei putea să vezi deja primele rezultate
Voi fi alături de tine în această călătorie, te voi responsabiliza și motiva. Te voi ghida spre CLARITATE. Vei știi ce obiective ai de îndeplinit, care sunt prioritare și ce pași concreți ai de urmat.

Acum, aș vrea să te întreb ceva…

Cât te costă să bâjbâi zilnic pe un drum cu zeci de bifurcații?

Cât te costă să nu ai timp pentru familie sau pentru tine?
Cât te costă să rămâi blocat ani în șir pe un post care nu-ți place sau care nu-ți aduce satisfacții financiare?
Cât te costă o afacere care-ți dă bătăi de cap, pentru care muncești peste măsură și din care câștigi chiar mai puțin decât un angajat?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar trebui să te documentezi de unul singur, fără vreun ghidaj din partea unui coach?
Cum ai ști care tehnici funcționează și care nu?
Cum ai ști că ești pe drumul cel bun?
Cum te-ai menține motivat și focusat pentru a implementa procesul până la capăt?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Înscrierile în program sunt deschise doar pentru o scurtă perioadă de timp. În plus, de la seria următoare prețul programului e posibil să crească. Oamenii de succes știu bine că procrastinarea este cauza tuturor neîmplinirilor, iar acțiunea e calitatea învingătorilor.

Înscrie-te acum în CLARITATE și preia controlul asupra vieții tale, indiferent cât de încâlcită este în acest moment, în doar 12 săptămâni!

Dacă stai pe gânduri, ceri opinii, cauți validări și aștepți momentul “potrivit”, vei pierde timp, bani și oportunități importante. Îți vei irosi potențialul și resursele și vei pierde ocazia să ai o viață fericită și împlinită.

Doar acționând acum vei putea schimba lucrurile de care nu ești mulțumit. Fii tu schimbarea pe care ți-o dorești în viața ta! Spune DA acestei oportunități, obține CLARITATE în toate aspectele vieții tale și îndrăznește să-ți atingi rând pe rând toate obiectivele!

Accesul timpuriu la acest tip de educație produce rezultate pe viață!

ÎNSCRIE-TE PENTRU O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ

Îți ofer o sesiune de coaching gratuită de 30 minute pentru a descoperi dacă acest proces este pentru tine și dacă rezonezi cu ceea ce-ți propun.

Perioada de desfășurare: Mai - Iunie 2024

Durată Program:
12 săptămâni.

Întâlnirile vor avea loc
pe platforma Zoom.

Garanția BANII ÎNAPOI în 14 zile!

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă programul CLARITATE nu e pentru tine.

Odată ce ai intrat în program ai destul de mult timp să-ți dai seama dacă acesta este potrivit pentru tine. În aceste 14 zile de garanție primești primele două sesiuni de coaching pe Zoom și kitul de materiale suport. Suficient timp și suficiente conștientizări ca să poți decide dacă programul este ceea ce cauți sau nu.

Totuși, dacă ți se pare că acest program nu e pentru tine, îmi poți trimite un email la ariana.tutac@gmail.com în termen de 14 zile de la începerea programului și-ți voi înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. 

Iar tot ce ai învățat până atunci e gratuit! Este atât de simplu!

Abonează-te la newsletter

Vei primi notificări despre ultimele noutăți.

Astazi este cea mai potrivita zi pentru a face o schimbare. Viata ta personala si cea profesionala se pot imbunatati considerabil daca doar faci primul pas.

Contact

Website realizat de Baboon Software

Copyright © 2022. Toate drepturile rezervate.

Quick Solutions - 299lei

O SESIUNE DE 60 DE MINUTE

*Plata se va face prin Transfer Bancar.
*În câteva ore după plasarea comenzii vei primi un email cu factura!