Limite – Programul de coaching 1 la 1 – Ariana Tutac

Programul de claritate prin coaching 1 la 1 care te sprijină să identifici și să stabilești limite în doar 10 săptămâni.

LIMITE

Pentru antreprenorii, profesioniștii și corporatiștii care vor să facă o schimbare semnificativă în viața lor pentru a avea mai mult echilibru, progres și satisfacție în tot ceea ce fac în anul 2024.

Ianuarie - Martie 2024

Preia controlul asupra vieții tale, indiferent cât de încâlcită este în acest moment, atât pe plan personal, cât și profesional, în doar 10 săptămâni.

Înveți prin propriile tale conștientizări cum să obții soluții practice pentru a pune limitele necesare, în managementul tău personal, carieră sau business și faci acțiuni concrete în doar 10 săptămâni.

Un program susținut de Ariana Tuțac, Personal & Business Coach acreditat și Doctor în management cu +300 de ore de coaching și +50 de grupe de mastermind

ÎNSCRIE-TE PENTRU O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ

Îți ofer o sesiune de coaching gratuită de 30 minute pentru a descoperi dacă acest proces este pentru tine și dacă rezonezi cu ceea ce-ți propun.

Perioada de desfășurare: Noiembrie - Ianuarie 2024

Durată program:
10 săptămâni.

Întâlnirile vor avea loc
pe platforma Zoom.

Suport permanent
pe WhatsApp.

Perioada în care se desfășoară sesiunile de coaching pe Zoom și în care primești ghidaj personalizat este de 10 săptămâni, dar vei primi o bibliografie personalizată și o serie de instrumente eficiente la care ai acces pe viață.

Cei care se înscriu în program până în data de 20 ianuarie
primesc automat 7 BONUSURI EXCLUSIVE

BONUS EXCLUSIV #1
10% Reducere din prețul programului pentru achitarea integrală;
BONUS EXCLUSIV #2
 Webinarul înregistrat: ”S.O.S Mi-e teamă să spun NU”;
BONUS EXCLUSIV #3
 Mini-curs video ”4 ponturi pentru primii pași de productivitate”;
BONUS EXCLUSIV #4
 Suport permanent din partea mea pe WhatsApp;
BONUS EXCLUSIV #5
Un planificator extrem de util pentru a-ți organiza activitatea zilnică;
BONUS EXCLUSIV #6
Bibliografie personalizată (cărți, podcasturi etc) – pe parcursul procesului nostru, pe baza temelor, îți voi face recomandari pentru a crește intenționat în ariile pe care lucrăm in coaching;
BONUS EXCLUSIV #7
O serie de materiale și teste ajutătoare extrem de utile în procesul de aplicare al limitelor.

Primești ghidaj săptămână de săptămâna și evaluăm în fiecare sesiune progresul pe care îl faci spre obiectivele tale

Astfel încât să fii sigur că vei progresa în mod tangibil către obiectivele tale.

90% din antreprenori și angajați recunosc că au nevoie de LIMITE în gândire, în stabilirea priorităților și gestionarea timpului pentru a avea succes în business, carieră și viață personală. Problema este că nu știu de unde să înceapă și le este teamă.

0 %!!!

Acestea sunt problemele cu care se confruntă în general orice antreprenor sau angajat atunci când vine vorba de gestionarea business-ului, a carierei și a vieții personale.

Fie se simte prins ca într-o menghină din care nu știe cum să iasă, vrea să își pună viața în ordine, dar nu reușește să prioritizeze obiectivele și sarcinile zilnice și, astfel, nu poate rămâne focalizat pe ceea ce contează cu adevărat, spunând că la el pur și simplu nu se poate.

Însă, în toate aceste situații, în business, în carieră, dar și în viața de zi cu zi, pentru a obține libertatea și respectul față de tine însuți, lucruri ce aduc limitele sănătoase, ai nevoie să te oprești și să pui LIMITE.

Și nu o spun doar eu, ci cei peste 60 de antreprenori, angajați și tineri profesioniști care au experimentat exercițiul meu de coaching, Obține curajul de a spune NU.

Dacă nu obții claritate cu privire la limitele sănătoase pe care e ok să le pui, vei simți că te învârți într-un cerc vicios din care nu vei mai putea ieși.

A avea LIMITE SĂNĂTOASE este mai important decât orice curs sau carte.

Poți fi cel mai bun în domeniul tău, dar dacă alți oameni îți dirijează timpul și te simți ca o marionetă, la ce bun? 

Așadar, dacă vrei să înveți cum să-ți pui limite în gânduri, în viață, în carieră sau în business și faci pași concreți de acțiune în doar 10 săptămâni, te aștept cu drag în programul LIMITE.


Și asta nu e tot…

Acest program te va ajuta să-ți recuperezi investiția de zeci sau chiar sute de ori!

Creșterea personală este cea mai bună investiție pe care o poți face. Poate sună clișeic, dar fix așa este!

GÂNDEȘTE-TE UN PIC…  dacă o singură conștientizare sau o singură informație primită în program te ajută să obții liniște, respect față de tine, o promovare, un job mai bine plătit sau să câștigi un nou contract, nu doar că ți-ai scos banii pe program, dar în următoarele luni ești deja cu mult pe plus.

Ce zici? Nu merită?

LIMITE este pentru tine dacă:

Fie că ești la început de drum sau ai deja o companie de ceva ani buni, acest program te va ajuta să obții claritate în setarea limitelor în business, gestionarea activităților tale zilnice, dar și a timpului, cea mai valoroasă resursă a ta. Vei învăța să-ți prioritizezi activitățile și să te focusezi pe ceea ce vrei să obții, eliminând haosul și dezordinea din afacerea și din viața ta.

Astfel, vei deveni mai eficient, mai motivat și mai împlinit. Toate acestea fără stres și timp pierdut și fără să riști să ajungi la burnout.

Acest program este extrem de util atât pentru tine, cât și pentru alte persoane din conducerea companiei tale.

Fie că lucrezi într-o firmă mică sau într-o multinațională, vei găsi limitele de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți viața personală și respectul față de tine, vei fi mai împlinit la locul de muncă și vei ști cum să identifici și să profiți de oportunitățile în carieră.

Astfel, vei putea obține acel echilibru între viața profesională și cea personală la care visezi deja de multă vreme.

Fie că ești deja specialist în domeniul tău de activitate sau vrei să devii unul, acest program te va echipa cu toate instrumentele și soluțiile de care ai nevoie pentru a-ți găsi calea spre o carieră de succes și împlinire personală. Vei identifica locul în care te afli în acest moment, prioritățile din fiecare domeniu al vieții tale, dar și pașii concreți de urmat de la o săptămână la alta. Practic, vei avea în permanență un ghid care să te motiveze și să te călăuzează pe drumul cel bun.

Astfel, vei descoperi că realizarea profesională și liniștea interioară nu sunt doar niște vise îndepărtate, ci pot fi atinse mai devreme decât crezi.

Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi suport personalizat în cele mai bune condiții!

ÎNSCRIE-TE PENTRU O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ

Îți ofer o sesiune de coaching gratuită de 30 minute pentru a descoperi dacă acest proces este pentru tine și dacă rezonezi cu ceea ce-ți propun.

Perioada de desfășurare: Noiembrie 2023-Ianuarie 2024

Durată Program:
10 săptămâni.

Întâlnirile vor avea loc
pe platforma Zoom.

Suport permanent
pe WhatsApp.

10 motive pentru care să te înscrii în LIMITE

,,Nu există pe lume o ocupație mai nobilă, decât să ajuți un om să reușească."
Alan Loy McGinnis...

Cel mai bun lucru pe care am putut să-l fac... a fost să investesc timp și energie în a-mi defini propria misiune.

Stăteam pe plajă în Bulgaria pe un șezlong. Sună telefonul. Răspund. Era o propunere pentru o colaborare profesională despre care spusesem deja că o voi refuza. În timp ce vorbeam, soțul meu îmi șoptea: Ai promis că spui NU! Privirea mea se muta de la el la telefon, de la telefon la el și tot ce mi-a ieșit pe buze a fost....N... DA, în regulă. Ținem legătura pe e-mail. La revedere! De ce ai spus da? Tu voiai să spui NU, îmi spune soțul meu. Nu am putut. Lasă că va fi ok. După care am găsit scuze pentru care o voi face. Dar în mine eram extrem de frustrată că nu am avut curajul de a spune NU. Știi sunetul tălpii piciorului pe o roșie în timp ce o zdrobește? Cam așa mă simțeam și eu, cu toate limitele invadate. Doar că eu am dat undă verde prin DA-ul meu. Și ulterior am regretat. De atunci, am făcut progrese mari, am luat limitele că prietene și uneori mă întreb și eu dacă sunt aceeași persoană. În cadrul sesiunilor de claritate, mi-a devenit clar că există o legătură strânsă între claritate și limite. De aceea, am gândit acest program pentru tine, să nu mai treci prin toate etapele grele prin care am trecut eu.

Cum funcționează Programul LIMITE?

1.În fiecare săptămâna vom avea câte o ședință de coaching pe Zoom
Pe lângă cele 10 sesiuni săptămânale, vei primi și o serie de instrumente și o bibliotecă virtuală personalizată, care te vor ajuta să înțelegi și să aplici procesul dezvoltat de mine.

2.Vei primi suport permanent de la mine pe Whatsapp
Încă de la prima sesiune vei avea clar în minte tot procesul și vei începe să aplici cele învățate. Vei primi suport permanent de la mine pe Whatsapp, astfel încât să fii sigur în orice moment că ești pe drumul cel bun.

2.După cele 10 săptămâni de coaching vei putea să vezi deja primele rezultate
Voi fi alături de tine în această călătorie, te voi responsabiliza și motiva. Te voi ghida pentru a obține limitele de care ai nevoie. Vei știi ce obiective ai de îndeplinit, care sunt prioritare și ce pași concreți ai de urmat.

Acum, aș vrea să te întreb ceva…

Cât te costă să bâjbâi zilnic pe un drum pe care vrei să îl schimbi?

Cât te costă să nu ai timp pentru familie sau pentru tine?
Cât te costă să rămâi blocat ani în șir pe un post care nu-ți place sau care nu-ți aduce satisfacții financiare?
Cât te costă o afacere care-ți dă bătăi de cap, pentru care muncești peste măsură și care nu îți aduce satisfacție? Cât te costă că încă nu spui NU?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar trebui să te documentezi de unul singur, fără vreun ghidaj din partea unui coach?
Cum ai ști care tehnici funcționează și care nu?
Cum ai ști că ești pe drumul cel bun?
Cum te-ai menține motivat și focusat pentru a implementa procesul până la capăt?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Înscrierile în program sunt deschise doar pentru o scurtă perioadă de timp, sunt doar 10 locuri disponibile și este ultima dată în acest an când deschid înscrierile.

Înscrie-te acum în programul LIMITE și preia controlul asupra vieții tale, indiferent cât de încâlcită este în acest moment, în doar 10 săptămâni!

Dacă stai pe gânduri, ceri opinii, cauți validări și aștepți momentul “potrivit”, vei pierde timp, bani și oportunități importante. Îți vei irosi potențialul și resursele și vei pierde ocazia să ai o viață fericită și împlinită.

Doar acționând acum vei putea schimba lucrurile de care nu ești mulțumit. Fii tu schimbarea pe care ți-o dorești în viața ta! Spune DA acestei oportunități, obține LIMITE în toate aspectele vieții tale și îndrăznește să-ți atingi rând pe rând toate obiectivele!

Accesul timpuriu la acest tip de educație produce rezultate pe viață!

ÎNSCRIE-TE PENTRU O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ

Îți ofer o sesiune de coaching gratuită de 30 minute pentru a descoperi dacă acest proces este pentru tine și dacă rezonezi cu ceea ce-ți propun.

Perioada de desfășurare: Ianuarie-Martie 2024

Durată Program:
10 săptămâni.

Întâlnirile vor avea loc
pe platforma Zoom.

Suport permanent
pe WhatsApp.

Garanția BANII ÎNAPOI în 14 zile!

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă programul LIMITE nu e pentru tine.

Odată ce ai intrat în program ai destul de mult timp să-ți dai seama dacă acesta este potrivit pentru tine. În aceste 14 zile de garanție primești primele două sesiuni de coaching pe Zoom și kitul de materiale suport. Suficient timp și suficiente conștientizări ca să poți decide dacă programul este ceea ce cauți sau nu.

Totuși, dacă ți se pare că acest program nu e pentru tine, îmi poți trimite un email la ariana.tutac@gmail.com în termen de 14 zile de la începerea programului și-ți voi înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. 

Iar tot ce ai învățat până atunci e gratuit! Este atât de simplu!

Abonează-te la newsletter

Vei primi notificări despre ultimele noutăți.

Astazi este cea mai potrivita zi pentru a face o schimbare. Viata ta personala si cea profesionala se pot imbunatati considerabil daca doar faci primul pas.

Contact

Website realizat de Baboon Software

Copyright © 2022. Toate drepturile rezervate.

Quick Solutions - 299lei

O SESIUNE DE 60 DE MINUTE

*Plata se va face prin Transfer Bancar.
*În câteva ore după plasarea comenzii vei primi un email cu factura!