Quick solutions – Ariana Tutac

QUICK
SOLUTIONS

Se poate să-ți pierdut undeva
pe drum fie energia, motivația,
planul, claritatea, disciplina de a pune
în practică obiectivele stabilite la începutul anului 2024.

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT!

Anul 2024 a început cu entuziasm și teamă...

Veștile despre o nouă criză s-au amestecat cu emoțiile unui nou început, cu gândul că anul se înnoiește și cu alte fraze care ne dau o doză de energie, fie ele doar pe termen scurt.

La începutul anului am organizat un workshop de stabilire a limitelor & obiectivelor pentru anul 2024 cu dorința de a-mi ajuta comunitatea să înceapă noul an cu mai multă claritate.

Între timp, mă uit la data când scriu aceste cuvinte constatând că ne aflăm deja în luna iulie 2024.

Unde ni s-au dus zilele? Unii spun că zilele nu intră în sac, că sunt destule, eu zic că le-am trăit pe toate așa cum ni le-am organizat.
La începutul anului, am primit o urare atipică, dar de mare ajutor:

Eu sunt Ariana Tuțac, Coach Profesionist acreditat de ICF (Federația Internațională de Coaching) cu peste 600 de ore de coaching, Doctor în Management, specializată în claritate mentală&limite sănătoase în afaceri și viața personală.

Să-ți fie anul așa cum ți-l faci!

Și așa a și fost anul fiecăruia dintre noi, cum ni l-am făcut. A trecut luna ianuarie pe nesimțite, februarie s-a instalat încet cu inimioare și numai ce ne-am trezit că împărțim mărțisoare în luna martie.

După flori și mărțisoare, am trecut prin luna aprilie așteptând Paștele din luna mai care a venit însoțit cu multe evenimente și ouă roșii, iar Ziua Copilului ne-a servit cu baloane și dulciuri prima zi de vară.

De la o oră la alta, de la o zi la alta, de la o săptămână la alta, iată-ne ajunși în luna iulie.

Ce s-a întâmplat cu rezoluțiile stabilite din primele zile ale anului 2024? Poate nici nu ți-ai stabilit rezoluții, poate ai stabilit dar le-ai închis într-o agendă care încă e bine pitită, poate ai renunțat la primul obstacol sau poate încă muncești la obiectivele tale.

În oricare ipostază te-ai afla, te-ai întrebat oare cum îți merge?

Motivația mea pentru tot ce fac sunt sunt clienții mei de la care aflu problemele specifice antreprenorilor și profesioniștilor din diferite domenii. Unii dintre ei au și uitat de obiectivele stabilite, alții nici nu le-au stabilit, alții se chinuie să se țină de ele, alții au constatat că și-au stabilit obiective pe care de fapt nu își doresc să le îndeplinească și vor altceva.

De aceea, m-am gândit că ar fi de mare ajutor un moment zero, să te oprești și să-ți faci socotelile.

🔴Unde ești?
🔴Mergi bine?
🔴Unde vei ajunge daca mergi tot așa?
🔴Cine vrei să devii și să obții până la sfârșitul anului?

Am creat o oportunitate unică și cu locuri limitate în 4 pași:

Cum? Prin Programul Quick Solutions – ediție limitată de vară, care constă în 2 sesiuni de coaching de câte o oră la cel mai bun preț pe care eu ți l-am oferit vreodată.

Cum știi dacă acest program este pentru tine?

…cu multe pe cap, te-ai  concentrat în aceste luni să îți dezvolți business-ul, te simți obosit și ai nevoie de claritate în afacerea ta în continuare și nu o găsești singur.

… sufocat de muncă și simți că viața trece pe lângă tine, iar în limbaj de corporație, ești deja în Q3. Ți-ai propus de la începutul anului să pui limite la locul de muncă, să îți diversifici viața, mai ales dacă lucrezi de acasă și munca se împletește cu viața personală.

…care găsește plăcere în ceea ce face și ți-ai stabilit noi obiective pentru anul 2024 pe care le-ai îndeplinit poate parțial sau chiar deloc.

Se poate să-ți pierdut undeva pe drum fie energia, motivația, planul, claritatea, disciplina de a pune în practică obiectivele stabilite la începutul anului 2024?

Sau poate ai constatat că ai stabilit obiectivele dorite de alții, nu de tine.

Sau poate este chiar prima dată când te gândești la asta de când ai închis agenda cu obiectivele scrise.

Fără pic de exagerare, aceasta este cea mai buna ofertă pe care ți-am făcut-o vreodată.

Ce e unic la acest program și de ce merită să te înscrii?

Imaginează-ți că vrei să ieși din casă și te încalți.

Din primele secunde îți dai seama că ceva te deranjează, dar îți spui că nu ai timp, ai lucruri mai importante de făcut. Ieși din casă, îți rezolvi treaba si frustrarea ta crește pentru ca acel ceva încă te deranjează.

Și tot nu te opresti. Frustrarea tot crește. Când în sfârșit te oprești, constați că ai avut o piatră mică de tot în încălțăminte și te întrebi de ce nu te-ai oprit mai repede?

Nu pierde această ocazie de a avea un moment zero în această vară, aproape la mijlocul anului în care să îți evaluezi anul și să ajustezi traseul unde este nevoie.

Costul investiției pentru programul Quick Solutions (2 sesiuni de câte o oră fiecare, online, pe Zoom) este de 596 de lei și sincer îți spun că prea curând nu știu dacă voi mai face vreo ofertă de acest fel.
Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te mai jos! Te aștept în sesiune.

Eu sunt Ariana Tuțac, Coach Profesionist acreditat de ICF (Federația Internațională de Coaching) cu peste 600 de ore de coaching, Doctor în Management, specializată în claritate mentală&limite sănătoase în afaceri și viața personală.

Înscrierile s-au încheiat.

*După ce te înscrii mai jos, vei primi un e-mail de confirmare de la mine că am primit comanda ta.
*În maxim câteva ore după ce te înscrii voi reveni cu un e-mail către tine cu factura și cu alte detalii despre sesiunile de coaching pe care le stabilim împreună.

Abonează-te la newsletter

Vei primi notificări despre ultimele noutăți.

Astazi este cea mai potrivita zi pentru a face o schimbare. Viata ta personala si cea profesionala se pot imbunatati considerabil daca doar faci primul pas.

Website realizat de Baboon Software

Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate.

Quick Solutions - 299lei

O SESIUNE DE 60 DE MINUTE

*Plata se va face prin Transfer Bancar.
*În câteva ore după plasarea comenzii vei primi un email cu factura!